Ukara kang piwulang ing sajeronning crito kasebut,

Posted on


Ukara kang piwulang ing sajeronning crito kasebut


Jawaban:

Amanat

Penjelasan:

pelajaran utawa piwulang kang saget dipundhut saking cerita iku ana ing bagian amanat.

semoga membantu:)


Leave a Reply

Your email address will not be published.