Nyolong pethek,peribahasan iki tegese, a.wong Kang seneng nyolong, b.njupuk barange liyan , c.nyolong barang sepeleh, d.ora padha karo pangirane

Posted on


Nyolong pethek,peribahasan iki tegese


a.wong Kang seneng nyolong
b.njupuk barange liyan
c.nyolong barang sepeleh
d.ora padha karo pangirane​

Jawaban:

a.wong kang seneng nyolong

Penjelasan:

sorry if its wrong hope it helps


Leave a Reply

Your email address will not be published.