Naon bedana sajak jeung dongeng, tolong di jawab mau dikumpulin

Posted on


Naon bedana sajak jeung dongeng

tolong di jawab mau dikumpulin​

Jawaban:

sajak mah karya sastra mah Dina wangun ugeran utawa puisi

dongeng mah Dina wangun lancaran utawa prosa

nuhun


Leave a Reply

Your email address will not be published.