Karo bapak lan ibu kudu bekti yen ditulis kanggo aksara jawa yaik, tulung jawab

Posted on


Karo bapak lan ibu kudu bekti yen ditulis kanggo aksara jawa yaiku

tulung jawab​

jawab:

jawaban ada digambar atas

penjelasan:

#semoga membantu

(maaf kalo salah)


9a0729f98b06d62a05a314da199bc1f2

Leave a Reply

Your email address will not be published.