Golekana pasangan opo Bae seng ana saka Tembung Tembung ngisor Iki, A. mangan iwak panggang, B. bapak menyang Jakarta numpak sepur, c. ana anak jaran ppapat, tolong ya kak plis 2764

Posted on


Golekana pasangan opo Bae seng ana saka Tembung Tembung ngisor Iki


A. mangan iwak panggang
B. bapak menyang Jakarta numpak sepur
c. ana anak jaran ppapat

tolong ya kak plis ❤

Jawaban:

A. Mangan iwak panggang lan bayar nang pasar kaleh bapake

B. Bapak menyang Jakarta numpak sepur kaleh garwone

C. Ana anak jaran papat saget jalan ten lemah


Leave a Reply

Your email address will not be published.