Bapak pocung cangkeme madhep mandhuwur, Sabamu ing sendang, Pencokanmu lambung kereng, Prapteng wisma si pocung mutah guwaya

Posted on


Bapak pocung cangkeme madhep mandhuwur


Sabamu ing sendang
Pencokanmu lambung kereng
Prapteng wisma si pocung mutah guwaya

Batangane tembang PUCUNG yaiku KLENTHING


Leave a Reply

Your email address will not be published.