29. Sebutkeun guru lagu Pupuh Magatru!, 30. Sebutkeun guwu wilangan Pupuh Magatru!, u”Tolong dijawab yg bener:)”

Posted on


29. Sebutkeun guru lagu Pupuh Magatru!


30. Sebutkeun guwu wilangan Pupuh Magatru!

Tolong dijawab yg bener:)​

Jawaban:

29. • Majala ciparay banjaran bandung (12-U)

• Kopo rongga cisondari (8-i)

• Cicalengka ujung berung (8-U)

• Rajamandala cimahi (8-i)

• Leles limbangan tarogong (8-0)

maaf klo salah:)


Leave a Reply

Your email address will not be published.