1. Choose the letter of the besl, 1. If two angles are congruent, what is the measure of 21 if the measure of 22=90\xb07, a 90\xb0, b. 50\xb0, C. 120\xb0, d. 105\xb0, 2. If 21-40\xb0, what is the measure of its complementary?, a. 55\xb0, b. 51\xb0, c. 50\xb0, d. 49\xb0, 3. Two lines are said to be parallel if and only if:, a. They are intersecting.., b. They form right angles., c. They form acute angles, d. They are not intersecting., 4. It is the sum of the measures of supplementary angles., a. 90\xb0, b. 180\xb0, c. 270\xb0, d. 360\xb0, 5. It is the sum of the measures of complementary angles., a. 360\xb0, b. 180\xb0, c. 270\xb0, d. 90\xb0, 6. These are angles which have a common side and a common vertex., a. Adjacent Angles, b. Corresponding Angles, c. Linear Pair, d. Exterior Angles, 7. What do you call two nonadjacent angles formed by intersecting lines?, a. Linear Pair, b. Transversal, c. Vertical Angles, d. Parallel Lines, 8. The following are relationships between angles, EXCEPT., a. Adjacent angles, c. Vertical Angles, b. Right Angle, d. Complementary Angles, 9. Vertical angles are always, a. Parallel b. Supplementary c. Congruent d. All of the above, 10. If 2=45\xb0, what is the measure of its complement?, b. 45\xb0, d. 75\xb0, a. 35\xb0, C. 65\xb0

Posted on


1. Choose the letter of the besl


1. If two angles are congruent, what is the measure of 21 if the measure of 22=90°7
a 90°
b. 50°
C. 120°
d. 105°
2. If 21-40°, what is the measure of its complementary?
a. 55°
b. 51°
c. 50°
d. 49°
3. Two lines are said to be parallel if and only if:
a. They are intersecting..
b. They form right angles.
c. They form acute angles
d. They are not intersecting.
4. It is the sum of the measures of supplementary angles.
a. 90°
b. 180°
c. 270°
d. 360°
5. It is the sum of the measures of complementary angles.
a. 360°
b. 180°
c. 270°
d. 90°
6. These are angles which have a common side and a common vertex.
a. Adjacent Angles
b. Corresponding Angles
c. Linear Pair
d. Exterior Angles
7. What do you call two nonadjacent angles formed by intersecting lines?
a. Linear Pair
b. Transversal
c. Vertical Angles
d. Parallel Lines
8. The following are relationships between angles, EXCEPT.
a. Adjacent angles
c. Vertical Angles
b. Right Angle
d. Complementary Angles
9. Vertical angles are always
a. Parallel b. Supplementary c. Congruent d. All of the above
10. If 2=45°, what is the measure of its complement?
b. 45°
d. 75°
a. 35°
C. 65°​

Answer:

1.)A

2.)C

3.)D

4.)B

5.)D

6.)C

7.)A

8.)C

9.)D

10.) B


Leave a Reply

Your email address will not be published.